Scroll Top
Pomladanska Liga dvojic 2014

PRAVILNIK TEKMOVANJA LIGA DVOJIC

V Bowling Centru Lesce v mesecu aprilu in maju, organiziramo krajšo ligo dvojic. Sodelujejo lahko vsi prijavljeni igralci, ekipa je stestavljena iz dveh članov. Igralo se bo se 1x tedensko po eno uro na dveh stezah, ker pa želimo ligo dvojic zaključiti do konca meseca maja bo potrebno nekajkrat odigrati po dve tekmi na teden.

Dvojice med seboj tekmujejo, na hitro opišem primer:
Na razporedu je tekma dvojic npr. SOFTIČA proti DVOJNI R, zberejo se na bowling centru v Lescah, igrajo na dveh stezah. Najprej odigrajo po sistemu vsak z vsakim, kar pomeni dve tekmi, ki prineseta največ dve točki, nato pa sledita še igri na povprečje kjer odigrata člana SOFTIČA 2 igri ter igralca DVOJNI R 2 igri, dvojica, ki ima višje povprečje dobi dodatni dve točki, v prilogi vam pošiljam zapisnik da vidite kako naj bi potekalo.

Dodatno eno točko se lahko pridobi samo v zadnjem krogu, kjer se igrata dve igri na povprečje, v kolikor igralca dosežeta povprečje 170, jima pripada dodatna točka.

Največje možno število točk je 5 (dve v prvem delu, dve v drugem delu in ena za povprečje)
Za lestvico se štejejo vse dosežene točke, tako zmagovalne kot poražene ekipe. Primer: SOFTIČA izgubita prvi del, dobita 0 točk. DVOJNI R zmaga prvi del, dobi 2 točki. SOFTIČA zmagata drugi del, dobita 2 točki. DVOJNI R izgubi drugi del, dobi 0 točk. SOFTIČA dosežeta povprečje nad 170 v drugem delu, dobita dodatno 1 točko. Zmagala sta SOFTIČA z rezultatom 3 proti 2. SOFTIČA na lestvici zabeležita 3 točke, DVOJNI R na lestvici zabeleži 2 točki.
Ekipa dvojic z največjim številom zbaranih točk je zmagovalec pomladanske lige dvojic Bowling City centra Lesce.

CENA: vsaka tekma dvojico stane 12 evrov, kar pomeni dve dvojici po 12 evrov = 24 evrov, 4 evre damo v sklad za denarne nagrade, celotna zbrana vsota se bodo razdelila med prve tri ekipe, 18 evrov gre Bowling city za najem stez, 2 evra za organizacijo lige, internetno objavo rezultatov na strani www.bowling-city.si in vodenje lestvice.
Bowling city Lesce,

 

Razpored tekmovanja in kontakti kapetanov.pdf

Zapisnik dvojice.pdf